Meny
Produkter
Faghandel for den seriøse - Kompetanse og utvalg av verktøy og maskiner på nett
Kjølberggt. 9, Postboks 2912 Tøyen, 0608 OSLO
00

Cart

ForsidenOm oss

Om oss

Pinderud & Sørensen

Faghandel for den seriøse – Kompetanse og utvalg av verktøy og maskiner på nett.

Oslo firmaets historie går tilbake til 1934 da Henrik Pinderud overtok firmaet der han arbeidet, og fortsatte i eget navn. I 1946 tok han opp en venn som kompanjong, og navnet ble Pinderud & Sørensen. Sverre Sørensen døde i 1956, og etter det har firmaet vært i Pinderud-familiens eie. Opp igjennom firmahistorien har vi solgt alt fra brannslukningsapparater, tannpasta, nødraketter, gulvmatter og til og med vin.

Verktøy fra ledende kvalitetsleverandører

Verktøy til proffmarkedet og seriøse amatører.

Verktøy har allikevel vært firmaets hovedprodukter, og i dag er elektroverktøy og trebearbeidingsprodukter det sentrale. Med merkene Makita, Bosch, CMT, Piher, Kirschen, Mirka, Tecos, DeWalt, Stanley, Angle Design, dekker vi et vidt spekter innenfor det beste av kvalitet på markedet. I tillegg leverer vi spesialmaskiner fra Jet og Virutex. Vi lagerfører lameller til både Lamello og Festool, og selger gode limprodukter. Vi har stort utvalg av tilbehør som bor, bits, sagblader, fresebits, stemjern, spunsebor, slipemateriell og spesialkniver til trebearbeiding. 

Med den rivende utviklingen på batteriteknologi, er det naturlig å utvide sortimentet til alle typer batterimaskiner. I dag selger vi et stort utvalg av hageredskaper på batteri til både proffe og private.

Pinderud & Sørensen AS

Vi har utvalget og kunnskapen! 

Solid kompetanse på det vi selger.

Vi har solid kunnskap om produktene vi selger, og bruker gjerne tid til å finne det riktige produktet du er ute etter. Vi ser viktigheten av å finne gode løsninger sammen med kunden, for å oppnå det beste resultatet. Det er fornøyde kunder vi lever av. 

Vi har utvalget og kunnskapen! 

Velkommen til en hyggelig handel og vareprat.